Tips untuk pujuk boyfie kuat merajuk


hari tu i jadi pakar kaunseling nak pikat lelaki bagi gadis single bukan untuk gadis double tapi ramai yang gadis double pun nak juga follow the tips, i ta kesah punya sebab i tahu pandai buat pandai tanggung la kan :P
tapi buat gadis double, kalau korang ikut tips macam tu untuk pikat lelaki lain tanpa pengetahuan bayi uols, and bayi HAHAHAHAHAHAHHA okay bukan bayi tapi boyfren uols or baby uols tahu mesti dia merajuk kan kan kan kan? bila dia dh merajuk, i bagitahu heh satu masalah mengada² orang lelaki ni dah laego, berlagak, poyo kita pujuk pun dia tamau layan heh. tapi takpa sebab sayang kita kene
  • bagitahu lah perkara sebenar atau perkara tidak sebenar
perkara sebenar, uols berhak ( i betul cakap ni selagi tak kawin uols sangat berhak ) untuk mencari calon² yang layak untuk menjadi teman hidup uols bukan ur currently boyfren saja. cuba bayangkan bila dah ehem² tak ke haru umur dah 30 kene cari someone new pulak :P KAH KAH KAH kejam sebenarnya tapi itu fakta heh.
perkara tidak sebenar , tipu lah kalau uols nak terangkan perkara di atas mahu kene cerai sekarang juga . lelaki kan i cakap ego, berlagak, poyo mana boleh kita cakap macam itu. so apa kita nak terangkan? kita cakap lah, i main² je sebenarnya sebab liyanaa.com cabar i untuk pikat lelaki lain. heh salahkan i pulak tu? okay fine.
  • bagi si dia kata² sweet yang kalau semut makan boleh hancur perut sebab terlampau manis
lelaki ni selain daripada ego, berlagak, poyo dorg ni sebenarnya manja. serius i cakap muka ganas tapi manja *ehem, fwzQram muka lembut KAH KAH KAH so ayat la dia sikit. nak i bagi contoh ayat manis i selalu bagi dekat fwz kalau dia merajuk? ehem
‘bucuk, namo majuk bucuk, nanti makin bucuk, nanti ta ensem dh buyuk(buruk) dh macam nenek kebayan, aiyok nanti ta ensem dh bucuk i ni kuci kuci‘ – dan dan cakap mcm budak kecik tapi takpa!
heh, i tambah je sebenarnya tapi i mmg cakap macam tu, confirm dia gedik² ngn i balik KAH KAH KAH.
  • guna akal, guna ayat yang comel dan mengalah.
bila lelaki merajuk, lagi teruk dari perempuan, serius lagi teruk dan lagi buruk . i paling menyampah kalau lelaki merajuk eewwww, dah la lama lepas tu macam ee bajet gila letupkan mercun baru tahu tapi takpa, kita sayang dia kita kene lah guna akal, guna ayat yang comel dan mengalah biar dia menang nanti kita merajuk balik dengan dia KAH KAH KAH.
  • jangan pujuk on the spot.
maksudnya, bila dia merajuk, korang biar kn je kita tengok tahap macam mana dia nak merajuk. sebab lelaki ni kalau kita pujuk on the spot, makin gedik makin ego, berlagak, poyo lah dia. so jangan pujuk bila dia merajuk. biar lama skit baru pujuk dengan point² di atas.
okay cukup lah empat i ta boleh bagi lima sebab i nak korang pulak bagi point² yang bernas cara² nak pujuk lelaki yang ego, berlagak, poyo tapi manja neh T___________T
sebenarnya entry ini di rekues oleh acik zety. sebab lelaki tersayang merajuk dengan dia 2 hari lepas tapi i rasa dah okay lah kan. tapi alang² tu boleh juga buat rujukan kan? hihi ala kuci kuci laki manja gedik ego, berlagak, poyoHAHAHAHAHAHA.
*serius best gila bahan lelaki KAH KAH KAH apa ingat korang je boleh bahan perempuan. heh dah la buruk kalau merajuk KAH KAH KAH

- Credit to : Liana Lunia

Thanks for reading , ILOVEYOU bebeh :)

1 comment:

ayne said...

kalau try mmg nak mampos dgn si boyfie yg sedia ada.. haha